maanantai 7. heinäkuuta 2014

Vähän ruokaakin välissä

Nyt on ollut kunnon kesälomaherkuttelua kuvioissa. Tässä vähän kuvasatoa ja yksi ohjekkin. Suosittelen kaalipataa, kun nyt on varhaiskaali parhaimmillaan :)

Kaalipataa mutsin ohjeella

Valkokaalia 500-1000g 
Jauhelihaa 400g 
Sipulia 
Lihaliemikuutio 
Keitettyjä ohjasuurimoita( 2,dl raakana) 
Vettä 
Pippuria
Suolaa
Loraus siirappia 

1. Laita ohrasuurimot kiehumaan ja kuullota suikaloitu kaali pannussa öljyssä.
2. Laita kaalit vuokaan ja ruskista jauheliha sekä sipuli. 
3. Sekoita ainekset vuoassa. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja mausteet. 
4. 200 asteessa noin 1h. Sekoittele välillä jos pinta ruskistuu liikaa.

Kaalipata ennen kypsennystä


Kuvasatoa muista kesäherkuista

Ulkoilmapuuroa

Kalsariaamun aamupala terassilla
 
Lettuiltapala

Nyt saattanee sitten tulla pienoinen blogitauko ainakin tälle viikolle, mutta taitaa haitata lähinnä itseäni ;D

-Henna

Ei kommentteja: