300 g pientä simpukkapastaa
300 g miniluumutomaatteja
½ kurkku
Tupsu friseesalaattia
Tupsu friseesalaattia
iso kourallinen kalamataoliiveja
4-5 valkosipulinkynttä
3 rkl silputtua ruohosipulia
1 kourallinen silputtua basilikaa
2 rkl valkoviinietikkaa
6 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä pasta napakaksi kuorimattomien
valkosipulien kera. Jäähdytä kylmällä vedellä ja jätä
valumaan.
2. Nouki valkosipulinkynnet pastan seasta ja purista valkosipulipuristimen läpi pieneen kulhoon.
3. Pilko salaatti, tomaatit, kurkku ja oliivit. Kurkuista kannattaa myös poistaa kostea sisusta. Laita kaikki isoon kulhoon, lisää pasta ja silputut yrtit.
4. Lisää valkosipulien joukkoon etikka, öljy, suola sekä pippuria. Kaada kastike salaatin sekaan kulhoon ja sekoita hyvin. Maista vielä ja lisää makuaineita tarvittaessa. Anna tekeytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua.
Nam ja sopii vaikka ihan lounaaksi :)
2. Nouki valkosipulinkynnet pastan seasta ja purista valkosipulipuristimen läpi pieneen kulhoon.
3. Pilko salaatti, tomaatit, kurkku ja oliivit. Kurkuista kannattaa myös poistaa kostea sisusta. Laita kaikki isoon kulhoon, lisää pasta ja silputut yrtit.
4. Lisää valkosipulien joukkoon etikka, öljy, suola sekä pippuria. Kaada kastike salaatin sekaan kulhoon ja sekoita hyvin. Maista vielä ja lisää makuaineita tarvittaessa. Anna tekeytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua.
Nam ja sopii vaikka ihan lounaaksi :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti