torstai 8. syyskuuta 2016

Pastavuoka fetalla jalonnettuna

Aivan ihana uusi resepti joka minulle vinkattiin meidän syysvauvaryhmässä. Ainut muutos minkä reseptiin tein oli ranskankerman ja valkosipulin lisääminen. Kaupasta löysin Rainbown uutta luomufetaa mikä oli todella maukasta. Tämän vuoan voi tehdä jauhelihaan tai vaikka soijarouheeseen. Ensi kerralla aion kokeilla soijarouheella.


Pussillinen Torino tricolour simpukkapastaa
400 g jauhelihaa tai soijarouhetta
Purkki esim. Dolmion luomu pastakastiketta
Purkki ranskankermaa
Sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
Fetaa (tai juustoraastetta jos talossa feta-allergisia)
Suolaa, pippuria

1. Laita pasta kiehumaan suolaveteen ja keitä napakaksi. Ei missään nimessä ylikypsäksi.
2. Paista pastan kiehuessa jauheliha ja sipulisilppu. Lisää sekaan pastakastike, silputtu valkosipuli ja mausteet. Keittele tovi ja lisää lopussa vielä joukkoon ranskankerma. 
3. Kaada vuokaan valutettu pasta ja jauhelihakastike. Sekoita hyvin. 
4. Lisää päälle kuutioutu feta (tai juustoraaste).
5. Uunita 200 asteessa noin 15 min tai kunnes juusto on saanut väriä.

Ei kommentteja: