torstai 1. syyskuuta 2016

Minnan perunasalaattia soveltaen

Sain syödä ystävän luona tämäntyyppistä maukasta ja keveä perunasalaattia ja päätin sitten itsekkin tehdä tätä kun menimme ystävien kanssa mökille grillailemaan. Ihana kaveri grilliruokien kylkeen. Mitään määriä en laittanut ylös, mutta tätähän voipi soveltaa täysin omien mieltymysten mukaan.


Pieniä uusia perunoita 
Aurinkokuivattua tomaattia
Miniluumutomaatteja
Fetaa (laitoin erilliseen kippoon)
Rucolaa
Suolaa
Pippuria
Yrttejä (ihan kuivat käy)
Öljyä aurinkokuivatuista tomaateista
Tilkka Rajamäen sitruuna balsamikastiketta

1. Keitä uudet perunat suolavedessä ja jäähdytä hyvin (ei tarvitse kuoria). Katso ettei keity liian pehmeiksi.
2. Pilko kulhoon aurinkokuivattu tomaatti, miniluumutomaatit  ja nypi rucolan lehdistä ns. varret pois. Pilko myös jäähtyneet perunat.
3. Sekoita keskenään yrtit, mausteet, öljy ja balsamikastike. Kaada muiden salaattiainesten joukkoon ja kääntele varovaisesti sekaisin. Lisää nyt myös joukkoon feta ellet tarjoile sitä erikseen. Maista salaatin maku.
4. Nosta salaatti kylmään tekeytymään toviksi.
5. Yksinkertaista ja niiiiiiin hyvää! Kiitos M.

Ei kommentteja: