perjantai 8. marraskuuta 2013

Isänpäväkakkua appiukolle

Kanttinen täytekakku

Sopii täydellisesti isoon kanttiseen Tupperwaren kakkukupuun


Pohja: 
2 munaa
vajaa 1dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
1/4 dl perunajaugoa
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Tästä annoksesta tulee sellaiseen 25-35 kanttiseen vuokaan aina ns. kakun yksi kerros. Itse tein kolme annosta eli kakkuun tuli kolme kerrosta. 

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää varovasti sekoittaen joukkoon (valmiiksi keskenään sekoitetut) kuivat aineet. Kannattaa käyttää siivilää.
3. Paista pohjat yksitellen leivinpaperilla vuoratussa vuoassa. noin 10 min - 175 kiertoilmassa.

- Täytä kakku, kun se on jäähtynyt. Itse kostutin kakkua mansikoiden liemellä. Väliin tuli sulatettuja mansikoita, banaania ja kermaa. 
- Kerman levitin kakun päälle veitsellä. Ei jaksanut pursottaa. Kakku maistui hyvin asiakkaille. 
- Koristeena pätkiksestä tehtyjä siivuja ja tuollaisia suklaakoristepalloja


-Henna



Ei kommentteja: