lauantai 2. marraskuuta 2013

Jouluttaa jo

Kaamean kiireinen viikko takana. Kolme päivää ollut itse koulutettavana ja vielä tämä viikonloppu kuluu muita kouluttaessa. Blogile ei siis ole ehtinyt uhrata ajatustakaan ennen tätä hetkeä.

Vaikka minä en ole kovin juhlakausisisustaja ja olen vahvasti sitä mieltä, että jouluhössötys tulee aloittaa vasta joulukuussa, niin ihan pakko pikkasen tässä fiilistellä mukavia talvisia ja jouluisia sisustusideoita kuvien myötä. Löysin töistä tämän alla olevan lehden ja ai että mitä ideoita se oli pullollaan ;). Hirvee sisustusmellastus saattaa alkaa kotona, kun sinne pääsee kaivelemaan.



Tässä muutama otos lehdestä kuvattuna. Tässä kuvassa itseäni lähinnä kiehtoi nuo puusukset, kun meilläkin lojuu sellaisia vajassa. Voisi kiikuttaa sellaiset johonkin esille kun talvi alkaa. Joko verannalle tai olohuoneeseen.



Tässä kuvassa on sisutettu puuhellanpäällistä kotoisaksi. Itsekkin ajattelin vähän sisutella sen ympäristöä jouluksi. Näyttää mukavalta.



Tälläinen sakki  olisi kiva. Meillä on vajassa vanhoja perunasäkkejä, niin yhdestä voisi kursia vähän pienenmmän ja laittaa painokoneet laulamaan jouluksi.



Vielä on vähän ankeaa, kun katsoo pihalle, mutta kunhan jouluksi tulee lunta, niin hyvä on.

-Henna

Ei kommentteja: