perjantai 14. helmikuuta 2014

SE pasta

Eli Gullichenien avokadopasta vähän modattuna (tästä ohjeesta riittää yhdelle)


1 valkosipulinkynsi 
½ chiliä (poista siemenet)
Loraus limemehua (sitruunamehukin käy)
1 kypsä avokado
Suolaa
Valkopippuria 
Loraus oliiviöljyä
Kourallinen basilikaa (kuivakin käy hätätapauksessa)
Kourallinen persiljaa  
Raastettua parmesaania
200-300g spagettia

1. Laita pasta kiehumaan suolaveteen. Maista että vesi on roikeasti suolaista.
2. Sössää kulhossa sekaisin avokado, silputtu chili, valkosipulimurska ja heinonnetut yrtit. Lisää joukkoon myös mausteet, oliiviöljy, limen mehu  ja parmesanjuusto. 
3. Maista maku ja lisää tarvittaessa öljyä. Suolaa saa olla reilusti. Lorauta vielä tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan.
4. Lisää mössön joukkoon al denteksi keitetty ja valutettu pasta. Sekoita.
5. Ripottele päälle vielä parmesaania, persiljasilppua ja syö heti!

Vaikka itse jouduin ekaan kokeiluun vähän soveltaa raaka-aineissa, kun aloin yökokkaamaan, niin tuli silti tajuttoman hyvää.

Kastikeainekset kipossa


 -Henna


Ei kommentteja: