maanantai 3. helmikuuta 2014

Erilainen pannari

Tämä ohje tai paremminkin vinkki on nyt laitettava jakoon muistin aikana. Osaa saattaa jo pelkkä kookoksen ajateleminen nostattaa karvat pystyyn, mutta kookoskermaa suosittelen kokeiltavaksi erityisesti tässä pannarissa. Ei juurikaan maistu kookos, mutta tulee tosi hyvän makuinen pannari

 Pannari kookoskermaan  (riittää tosi isoon pellilliseen)


1 purkki kookoskermaa (esim. Kara, jota löytyy lähes joka kaupasta)
6 dl muuta nestettä (vettä, maitoa)
2-3 munaa
Jauhoja
Voisulaa
Suolaa
Sokeria

1. Vispilöi ainekset keskenään sekaisin aloittamalla nestemäisistä. 
2. Lisää jauhoja sen mukaan miten "tinttasen" pannarin haluat. Itse laitan suhteellisen vähän, että pannarista tulisi ohkaista ja kupruilevaa. Seisota taikinaa tovi ja tarkista vielä jauhojen määrä.
3. Kaada taikina pellille ja nakkele päälle vielä jokunen nokare voita.
4. Paista 200-225 asteessa noin 20-30 min. Vähän uunista riippuen

Tämä on niin hyvää, kun soseuttaa vähän kohmeiset mansikat, paloo joukkoon banaania ja sitten vielä pannarin päälle jäätelöä..nam nam!

-Henna

Ei kommentteja: