maanantai 12. toukokuuta 2014

Lassakka eli kesäkurpitsalasagne

Tämä on meillä uppoava kevennetty muunnosa lasagnesta jos pästavyötärö hirvittää

  
Lassakka

2 kesäkurpitsaa
400g jauhelihaa
2 porkkanaa
Sipuli, valkosipulia
Iso tötsä tomaattimurskaa
4 dl ruokakermaa
Juustoraastetta pussukka


1. Leikkaa kesäkurpitsat sentin siivuiksi ja uunita pellillä 20 min että nesteitä haihtuu. Ei tule vuoasta sitten niin vetistä.
2. Paista jauheliha. Heitä sekaan silputtu sipuli, tomattomurska, raastettu porkkana ja valkosipulia. Mausta suolalla ja pippurosekoituksella.
3. Laita kattilaan kaksi purkillista ruokakermaa ja pussillinen juustoraastetta. Kiehauta kastikkeeksi ja mausta suolalla sekä valkopippurilla.
4. Lado kesäkurpitsasiivut ja molemmat kastikkeet kerroksittain vuokaan. Laita päällimmäiseksi juustokastiketta.

Uunita 175 asteessa noin 30min



-Henna

Ei kommentteja: