1 valkosipulinkynsi
½ chiliä (poista siemenet)
Loraus limemehua (sitruunamehukin käy)
1 kypsä avokado
Suolaa
Valkopippuria
Loraus oliiviöljyä
Kourallinen basilikaa (kuivakin käy hätätapauksessa)
Kourallinen persiljaa
Raastettua parmesaania
200-300g kesäpurpitsasuikaletta
½ chiliä (poista siemenet)
Loraus limemehua (sitruunamehukin käy)
1 kypsä avokado
Suolaa
Valkopippuria
Loraus oliiviöljyä
Kourallinen basilikaa (kuivakin käy hätätapauksessa)
Kourallinen persiljaa
Raastettua parmesaania
200-300g kesäpurpitsasuikaletta
1. Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja poista lusikalla siemenet. Suikaloi kesäkurpitsa esim. kuorimaveitsellä. Ripottele päälle suolaa.
2.
Sössää kulhossa sekaisin avokado, silputtu chili, valkosipulimurska ja
heinonnetut yrtit. Lisää joukkoon myös mausteet, oliiviöljy, limen mehu
ja parmesanjuusto.
3. Maista maku ja lisää tarvittaessa öljyä. Suolaa saa olla reilusti.
4. Pyörauta kesäkurpitsasuikaleet nopeasti paistinpannulla niin ettei ne ehdi lötkööntyä liikaa, mutta kuumenevat kunnolla. Sekoita suikaleet avokadomössöön.
5. Ripottele päälle vielä parmesaania, persiljasilppua ja syö heti!
3. Maista maku ja lisää tarvittaessa öljyä. Suolaa saa olla reilusti.
4. Pyörauta kesäkurpitsasuikaleet nopeasti paistinpannulla niin ettei ne ehdi lötkööntyä liikaa, mutta kuumenevat kunnolla. Sekoita suikaleet avokadomössöön.
5. Ripottele päälle vielä parmesaania, persiljasilppua ja syö heti!
Kevyttä ja hyvää
-Henna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti