Ruusupursotus |
4 dl vispikermaa
2 dl rahkaa (makurahkoja kannattaa kokeilla myös)
2 rkl vaniljakreemijauhetta
Elintarvikeväriä (jos sä tahdot niin)
Sokeria tai muuta makeutinta
1 tl vaniljasokeria
1. Kaada kulhoon kerma ja vaniljakreemijauhe. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaniljakreemijauhe tuo vaahtoon jämäkyyttä.
2. Lisää joukkoon rahka, elintarvikeväri ja makeutus. Sekoita hyvin
3. Siirrä kuorrute pursotinpussiin ja pursota kuppikakkujen päälle haluamassasi tavalla.
Tämä annos riitti minulla noin pariinkymmeneen kuppikakkuun ja jäikin vielä. Pursotukset säilyi kuppikakkujen päällä oikein kauniina. Ei vettynyt, kuivunut eikä lässähtänyt. Voin suositella.
-Henna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti