perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuppikakun kuorrute

Tässä nyt se uusi raikkaampi kuorrute kuppikakuille, kun ainakin omasta mielestä kreemit ja tuorejuustopohjaiset kuorrutteet on aika raskaita. Ei pystynyt syömään niin monta kuppikakkua kuin halusi, mutta nyt pystyy. Vyötärö kiittää.


Ruusupursotus

4 dl vispikermaa
2 dl rahkaa (makurahkoja kannattaa kokeilla myös)
2 rkl vaniljakreemijauhetta
Elintarvikeväriä (jos sä tahdot niin)
Sokeria tai muuta makeutinta
1 tl vaniljasokeria

1. Kaada kulhoon kerma ja vaniljakreemijauhe. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaniljakreemijauhe tuo vaahtoon jämäkyyttä. 
2. Lisää joukkoon rahka, elintarvikeväri ja makeutus. Sekoita hyvin
3. Siirrä kuorrute pursotinpussiin ja pursota kuppikakkujen päälle haluamassasi tavalla.

Tämä annos riitti minulla noin pariinkymmeneen kuppikakkuun ja jäikin vielä. Pursotukset säilyi kuppikakkujen päällä oikein kauniina. Ei vettynyt, kuivunut eikä lässähtänyt. Voin suositella.

-Henna

Ei kommentteja: