torstai 26. kesäkuuta 2014

Sisustusihanuuksia yms.

Sisäinen materialisti hieroo jälleen pieniä karvaisia käsiään yhteen. Eli kun on ollut synttärit, niin on sattanut saada lahjaksi ihania käytännöllisiä juttuja mitkä toimii samalla myös sisustuselementteinä ja kodin kaunistuksena.

Tästä kategoriasta haluan esitella valloittavan pikkuruisen kuppikakkukirjan joka saapui ihan yllätyksenä sekä maailman söpöimmän jauhosirottimen millaista olen tietämättäni kaivannut pitkään. Heidän kanssaan kuvissa esiintyy myös vilaukselta meille jo aiemmin saapunut uusvanha puutarjotin joka hankittiin kahvitarpeiden terassille kelkkomiseen Materiataivas..täällä ollaan.





KORTTIA ON SIINÄ MONENLAISTA
 

Lisäksi haluan esitellä vessan oveen jo kauan suunnittelemani postikorttihässäkän. Tovin on ollut etsinnässä sopivat kortit ja tänään viimeinkin löytyy ne uupuvat kaksi kaunista ja meille sopivaa korttia. Löytyypä korteista sellaisia miehisiäkin kuvia, ettei mene ihan söpöilyksi. Tämä on kyllä helppo ja edullinen sisustusidea toteutettavaksi ja tämän voi tehdä vaikka omista valokuvista halutessaan.


-Henna

Ei kommentteja: