keskiviikko 5. elokuuta 2015

Synttäripäivitys

Rinsessa vaippahousu täytti heinäkuussa vuoden ja tässä nyt virallisen pinkihtävä synttärihärpäkepäivitys. Pitänyt tämäkin jo aiemmin tehdä, mutta on tässä nyt ollut vähän sairastelua yms. niin siksi vähän venähtänyt.

Aluksi kurkistus herkkuihin. Kaiken makean piti tietenkin olla pinkkiä ;). Kakussa oli ainoastaan päällä sokerimassakuorrutus ettei tule liian ällömakeaa. Reunoilla raikkaan rahkakermaiset pursotukset. Kakun välistä löytyy mansikoita ja vaahto paahdetusta valkosuklaasta tuusattuna a la Kinuskikissa. Koristekirjaimet on tehty valkosuklaasta pursottamalla.

 

Lapsiystävällisestä boolista löytyy sitruunalimpparia, mansikkasiiderijuomaa (alkoholiton tietenkin) ja mehua. Mansikoita laitoin pakkaseen juhlapäivän aamuna. Toimi sitten kivasti ns. jääpaloina, mutta eivät kuitenkaan lötkööntyneet sulaessa. Boolille kekkasin laittaa kivan kesäisen emalisangon jonka sain itse syntymäpäivälahjaksi vähän ennemmin.


Kuppikakkujen sisältä löytyi raparperia. Kuorrutteen tein ensimmäistä kertaa kaksisävyisenä. Ihan hauska. Vuoat tarjoili Heirol. Vaahtokarkkipopseisin laitoin valkosuklaata ja erilaisia nompparelleja koristukseksi. Ei muuten mene vaahtokarkit jääkaapissa miksikään vaikka vähän epäilin niiden kostuvan. Voi siis tehdä hyvissäajoin valmiiksi.


 
 

Koristuksia

Koristuksiksi askartelin ilmapallojen kaveriksi pom-pomeja ja viirinauhoja. Viirinauhojen viirit tein paperista. Pom-pomit silkkipaperista. Ohje mm. täällä. Ihan kivoja niistä tuli ja oli mukavia tehdä. Koristeet jäivät talteen tulevaisuutta varten.








Tämmösiä juttuja. "Että mää tykkään järjestää juhlia". Ukko tais kuulla tuon lauseen jokusen kerran :D

Tässä vielä pari kuvaa mummolasynttäreiltä.


Missä mun vieraat on?

Ei kommentteja: