perjantai 28. elokuuta 2015

Tuunausta ja sisustusjuttuja

Nyt tuleekin sitten taas sisustusjuttuja köntässä. Inspiraatiot kun iskee, niin pakko saada kaikki heti valmiiksi.

Ensimmäisenä tämä uusi taulu jollaisen kerran näin ja pakko oli meillekkin saada samanmoinen (vaikka en ole yleensä edes kovin tauluihminen). Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja julistetta tilaamaan sekä kehyksiä metsästämään. Tämmöinen siitä sitten tuli. Mää niin tykkään erityisesti näistä vanhoista muumijutuista. 


Se on iso

Sitten siihen tuunaukseen. Näin facebookissa kirpparilla myynnissä metallisen vanhan tuolin josta puuttui verhoilu. Pakkohan se oli hakea. Toinen suuri heikkous (emalin lisäksi) on nämä metalliset huonekalut. Isännän avustuksella siistiinty istuinosan levy ja sitten vaan verhoilemaan. Verhoilin koristeeksi myös pienen kangasnapin. Nitoja soi kyllä hyvän tovin, että kangas tuli varmasti tukevasti paikalleen. Oli itselle ihan uusi kokemus ja hauskaa hommaa. Nyt on tyttären huoneessa kiva tuoli ja aina voi vaihtaa verhoilun uuteen jos alkaa kyllästyttää :)

Samalla kurkkaus myös itse huoneeseen ja uusiin hyllyihin. Hyllylevyt oli valmiiksi valkoiset mutta hyllynkannakkeet piti maalata valkoisiksi. Tähän käytin Helmi kalustemaalia (puolihimmeä). Hyllyistä tuli kyllä oikein mieleiset. Isäntä onneksi hoiti hyllyjen kiinnityksen.

Vähitellen alkaa muutenkin huone löytää muotoaan. Oikeastaan odotan jo kovasti, että huone tulee kunnolla käyttöön. 

Äidin ensipupu Pupu Oikale pääsi kuvaan mukaan

Tyttären juttuja paraatipaikalla

Ei kommentteja: