maanantai 27. tammikuuta 2014

Ladys Nightin herkkuja

Marinoitu punasipuli


3 sipulia
2 rkl ruohosipulia
0,5 dl viinietikkaa (esim hunaja-omenaviinietikka)
0,5 dl vettä
2 tl sokeria
Ripaus suolaa
2 dl rypsi- tai oliiviöljyä 

Hienonna punasipuli. Kiehauta etikka, sokeri ja suola kattilassa. Kaada punasipulin päälle ja sekoita. Lisää mukaan öljy ja hienonnettua ruohosipulia. Anna marinoitua vähintään kolme tuntia tai yön yli. Jos sipulissa ei ole ytyä, niin lisää etikkaa.

Vinkki: Jos ruohosipuli on ulkolaista, niin heitä se keitinliemeen kiehahtamaan pieneksi toviksi. 


Kanasalaatti


Kanaa
Pastaa
Jäävuorisalaattia
Säilykemandariineja
Kurkkua
Avokadoa

1. Laita pasta kiehumaan, paista kana ja mausta grillimausteella.
2. Pilko salaatti, kurkku ja valuta mandariinit. Lisää niiden joukkoon pasta. 
3. Kanan, avokadon (ja marinoidun sipulin) voi laittaa kaikki omiin kuppeihin joista lisäillä haluamansa määrä salaatin päälle.

Lisukkeeksi sopii hyvin esim Felixin mango-chili salaatinkastike ja pestoleipää vähän rinnalle

-Henna

Ei kommentteja: