Pannari:
7 dl maitoa
3 munaa
jauhoja
Vaniljasokeria
1 tl Kanelia
1 rklSokeria
1 tl Suolaa
Luraus juoksevaa voita
- Sekoita pannariainekset sekaisin ja seisota tovi huoneenlämmössä. Paista ja jäähdytä.
Täyte I:
5 omenaa
2 rkl perunajauhoa
Vettä
Sokeria
Sitruunamehua
Kanelia
- Palo omenat kuutioiksi ja laita ne kattilaan sokerin, kanelin, sitruunan ja veden kanssa. Keittele kunnes omput on sopivan pehmeitä.
- Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja suurusta omppuhuttu.
- Jäähdytä
5 omenaa
2 rkl perunajauhoa
Vettä
Sokeria
Sitruunamehua
Kanelia
- Palo omenat kuutioiksi ja laita ne kattilaan sokerin, kanelin, sitruunan ja veden kanssa. Keittele kunnes omput on sopivan pehmeitä.
- Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja suurusta omppuhuttu.
- Jäähdytä
Täyte II
250g rahkaa (Itse käytin valion jotain samettista)
2dl kermaa
Sokeria
Vaniljasokeria
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita sekaan sokerit ja rahka.
250g rahkaa (Itse käytin valion jotain samettista)
2dl kermaa
Sokeria
Vaniljasokeria
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita sekaan sokerit ja rahka.
Rullaus:
- Käännä pannari nurinpäin ja levitä pohjapuolelle rahkatäyte.
- Levitä rahkan päälle omenatäyte.
- Kääri pannari rullalle esim. folion sisään ja nosta jääkaappiin odottelemaan ja tönkkööntymään.
- Leikkaa kääretorttumaisia siivuja terävällä puukolla ennen tarjoilua.
Koristele haluamallasi tyylillä
- Käännä pannari nurinpäin ja levitä pohjapuolelle rahkatäyte.
- Levitä rahkan päälle omenatäyte.
- Kääri pannari rullalle esim. folion sisään ja nosta jääkaappiin odottelemaan ja tönkkööntymään.
- Leikkaa kääretorttumaisia siivuja terävällä puukolla ennen tarjoilua.
Koristele haluamallasi tyylillä
-Henna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti