sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntaipastaa pitkän kaavan mukaan valmistettuna


Tämä pasta tosiaan valmistui hivenen pitkän kaavan mukaan, kun kastikkeen valmistuksen alussa viilsin puukolla kolme sormea auki ja piti lähteä tikattavaksi.

Kana-pekonipastaa vuohenjuustokastikkeessa


Pastaa
Kanan filettä
Pekonia
Sipulia
Chevreä (sitä oikeaa paksusta tangosta leikattua, saa ainakin juustotiskeiltä)
Ruokakermaa
Persiljaa
Suolaa, pippuria

1. Laita pastavesi kiehumaan. Lisää pasta ja suola. 
2. Paloittele pastan kiehuessa sipuli, kana ja pekoni.
3. Kuullota sipulia kunnes se on sopivan pehmeää. Lisää joukkoon ruokakerma, vuohenjuusto murustettuna, mausteet ja persilja. Kiehuta kastiketta hiljalleen.
4. Paista pekoni sekä kana ja mausta kana. 
5. Valuta valmis pasta ja sekoita se nopeasti kokoonkeittyneen kastikkeen kanssa ja kaada lautaselle. Heitä päälle persilja (jos haluat vielä koristuksia) kanat ja pekoni. Valmista!



-Henna



Ei kommentteja: