sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Voihan vauvakutsut

Kaikki lähti siitä, kun ajattelin, että pidän tyttöjeniltamat ystäville, mutta toisin kävi. Tai ilta kyllä alkoi normaalisti tyttöjeniltamina, mutta tilanne riistäytyi käsistä, kun vaippakakku saapui paikalle. Olipas mukava yllätys! Hiljaseks kyllä veti ja tovi meni tajuta, että mitäs nyt tapahtuu.

Valtava vaippakakku

Vauvalle on nyt arvottu virallinen nimi ja strategisia mittoja sekä syntymäpäivää arvailtu. Saa nähdä kuka pääsee lähimmäksi. Selvisin myös suuresta koitoksesta, kun piti laittaa silmät sidottuna vaippa liikkuvalle kohteelle. Ei kannata säikähtää. Kyseessä ei ollut oikea koelapsi vaan koe-eläin. Kukaan ei tainnu uskoa, että vaippa menisi oikein ;)

Illan lopussa vielä vaippakakku avattiin, niin sisältäkin löytyi vaikka ja mitä vauvalle tarpeellista ja lahjakortti Baby Styleen. Vaippojakin riittää toviksi :)

Darkness ensipupu sopii meille ;)


Ja vielä kakkulautanenkin



Vauvakutsut meni siis oikein loistavasti yhdeksän ihanan naisen ja seitsemän ihanan kääpiön voimin. Ulpu huolehti lattioiden väliaikasiivouksesta ja pääsi osalliseksi pienten ihmisten huomiosta. Kodinhoitohuoneessa majoittuva Arttukaan ei säästynyt pissasuihkulta. Ehkä se on niin, että paha saa palkkansa. Illan päätteeksi pääsi vielä rentoutumaan pihasaunaa. Kyllä uni maistui, kun illalla sänkyyn itsensä kallisti.

Pakolliset tarjoilukuvat



Henna kiittää kutsuista ja iloitsee ystävien näkemisestä!

Ei kommentteja: