Tein iltaa varten oikeastaan ekan kerran elämässäni quacamolea. Tuli aika hyvää. Samaten tein mangorahkaa ja tässä ohje siis molempiin.
2 kypsää avocadoa
2 tomaattia
Pieni sipuli
Sitruunaa
Suolaa
Valkopippuria
Kermaviiliä
- Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Silppua tomaatti pieniksi kuutioiksi.
- Silppua sipuli
- Kuori ja möyhennä avokadot haarukalla.
- Sekoita ainekset ja lisää joukkoo vajaa purkillinen kermaviiliä, sitruunamehu ja mausteita maun mukaan.
- Valmista on.
Mangorahka
4 dl kermaa
500g Turkkilaista jojurttia (Rainbow mielestäni parasta)
Bonnen mangososetta tetrallinen
2 purkkia säilykemangoja
Makeutusta
- Vatkaa kerma aika jämäkäksi ja sokeita joukkoon jojurtti, mangosos ja mahdollinen makeutusaine.
- Pilko säilykemangot pieniksi kuutioiksi ja lisää rahkaa.
- Rahkaa kannattaa seisottaa jonkin aikaa kylmässä, niin on parasta.
- Mielestäni säilykemangoista tulee paras rahka, koska ne on takuupehmoisia ja hyvän makuisia.
- Bonne:n mangosose on kivan raikasta ja kirpeää. Ei tulee liiän tunkkaista rahkaa verrattaen esim. vauvansosemangoon.
- Itse käytän rahkassa aina korvikkeena turkkilaista jugurttia. Ei tule inhottavan hapanta, vaan sellaista samettisempaa "rahkaa"
- Henna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti