perjantai 20. syyskuuta 2013

Muuttopuuhia ja aarteita


Eilen oli hauska ilta, kun päästiin muuttamaan ystäviä uuteen kotiin. Tai oikeastaan siinä kävi niin, että urhot suoritti muuttamista ja naiset viihdytti vauvaa. Oli ihan hyvä työnjako. Oltaisiinhan me naiset tietenkin autettu, mutta enää oli jäljellä niitä isoja huonekaluja. Meistä ei siis olisi ollut mitään varsinaista hyötyä. Ehkä ovipönkkänä. Koti oli kyllä oikein hieno jo nyt, vaikka vielä oli muuttovaihe päällä. Mukava ja kodikas. Onnea kodillisille!


Muuttopuuhista aarteisiin. Vanhan kaman pelastajana (joku saattaa kutsua sitä myös hamstraamiseksi) haluan esitellä muutamia ihania vanhoja aarteita joita meillä asuu. Tykkään kyllä kovasti sisustaa ja hankkia juttuja, mutta onnekseni olen sellainen, että liika määrä tavaraa esillä alkaa ahdistaa. Osa on siis pakko laitta joskus jäähylle. No raapaisua aarteisiin.

Riihimäen kaksoset löytyi kirpparilta ja päätyivät meidän vessaan. Purkit löytyi sattumalta yhdessä, ehjänä ja ennen kaikkea virheettöminä. Ihan lempparit, kun noita ei kuitenkaan niin usein näe kun perus karhuja tai ilveksiä ;)



RFT: Werder 1 - putkiradio on päätynyt meille isännän isovanhempien aitasta ja ollut sellainen projektiradio, koska se tosiaan on ollut vuosikausia kylmässä ja viileässä. Toimii kuin junan vessa ja hoitaa musiikkipuolen keittiössä. Poisti myös samalla Tivoli Audion mööpelit ostolistalta.

Pieni kahvimylly päätyi meille viime viikolla ihan "vahingossa" vaikka olen sellaista jo pidemmän aikaa etsinytkin. Mutta niinhän se menee että parhaat jutut löytää vahingossa. No kaikki lähti siis siitä, kun menin ystävän pyynnöstä katsomaan yhden sinkkisoikon kuntoa läheiselle kirpputorille ja löysin sieltä sitten samalla reissulla tuon kahvimyllyn. Pakko se oli ottaa matkaa, kun oli niin edullinen suhteessa siihen mitä nuo yleensä maksaa. Näyttäisi olevan ihan toimiva kapistus vaikka ei ollakkaan vielä sitä keritty testaamaan. Hauska saksalainen parivaljakko. Werder & Zassenhaus.



Monikäyttöinen soikko jäi käsiin talokaupoissa. Oli tuolla vanhassa ulkovajassa seinällä ja minä rohkaistuin kysymään myyvältä taholta, että onko heillä sille enää mitään käyttöä. Voi sitä onnea, kun soikko sai jäädä meille. Tällä hetkellä se toimii puuidensäilytyspaikkana, mutta on sinne koiratkin työnnnetty joulukorttikuvaa varten.



Tälläisiä juttuja tällä kertaa.

-Henna


Ei kommentteja: